• Szülői értekezlet

          • Tisztelt Szülők!

            Értesítjük Önöket, hogy 2022. szeptember 21-én (szerdán) 13:00 órai kezdettel szülői értekezletet tartunk.

            Az össz-szülői értekezlet után az osztályfőnökök osztályszülői értekezletet tartanak. 

            Minden szülőt szeretettel várunk!

             

          • Útmutatás az Edupage oldal kezeléséhez

          • Tisztelt Szülők!

            A 2022/2023-as tanévben a mi iskolánk is áttér az Edupage oldal teljes mértékű használatára. Ez azt jelenti, hogy az osztálykönyvet és osztályzó naplót is elektronikusan fogjuk vezetni, továbbá Önökkel, a szülőkkel is ezen az oldalon keresztül tartjuk a kapcsolatot. Tehát megszűnik a "papírozás", az Edupage oldal segítségével nagyon sok mindent elektronikusan fogunk tudni intézni. Az Edupage oldalra számítógépen is, és mobiltelefonnal is be lehet lépni. Ha mobiltelefont szeretnének használni, ahhoz le kell tölteni az Edupage applikációt.

            Elsőként az oldalra való belépéshez tudniuk kell a felhasználói nevet és a jelszót. Ha ezzel bármilyen probléma adódna, lehetőségük van új jelszót kérni az aktuális e-mail cím segítségével (amit az iskolának megadtak). A belépéshez az útmutatást itt megtalálják: https://help.edupage.org/?p=u38/u39&lang_id=2

            A tanév első napján már azonnal szükségünk lesz a szülőtől a "Tünetmentességről szóló nyilatkozat"-ra (Vyhlásenie o bezpríznakovosti) Természetesen ezt az Edupage oldalon is el lehet küldeni. Ehhez az útmutatást itt nézhetik meg: https://help.edupage.org/?lang_id=2&p=u38/u178/u3631

            Az oldal nagyon sokrétű, de egy kis türelemmel meg lehet tanulni a kezelését. Kérjük Önöket, hogy szánjanak rá időt, így aztán sokkal gördülékenyebben tudunk egymással kommunikálni. Az egész oldal kezelésével kapcsolatos útmutatókat itt találják meg: https://help.edupage.org/?p=u38&lang_id=2

            További kérdések esetén forduljanak bizalommal gyermekük osztályfőnökéhez.

            Köszönjük az együttműködést!

             

          • Fontos információk a tenévkezdéshez

          • Tisztelt Szülők!

            A 2022/2023-as tanévvel kapcsolatban felhívjuk figyelmüket a legfontosabb információkra:

            1. Továbbra is szükség van a tünetmentességről szóló nyilatkozatra, melyet az iskolába lépés előtt kérünk az iskola Edupage oldalán bejelölni, vagy papír alapon hozni az első napon. A szükséges nyomtatvány letölthető a következő linken: https://www.minedu.sk/data/att/24230.pdf

            Az új tanulók szülei kitölthetik az iskolában.

            A nyilatkozatot a későbbiekben abban az esetben is kérjük, ha a tanuló 5 egymást követő munkanapnál többet hiányzik az iskolából.

             

            2. Ha a megbetegedések száma meghaladja az iskola létszámának 10%-kát, az iskola kérheti az otthoni öntesztelést.

            A teszt elvégzése megelőzés céljából, ill. szükség esetén ajánlott, főleg akkor, ha a gyermeknek betegségre utaló tünetei vannak.

            Abban az esetben, ha a gyermeknek pozitív a teszteredménye, a szülő haladéktalanul értesíti a gyermek orvosát, az iskolát, és a gyermek otthon marad.

             

            3. Betegség esetén a szülő legtöbb 5 egymást követő tanítási napról való hiányzást igazolhat. Több, mint 5 nap hiányzása esetén orvosi igazolásra van szükség.

             

            4. Ha az iskolában szünetel a tanítás, orvosi igazolás alapján a szülő igényelheti gyermekére (11 éves korig) az ápolási díjat: https://eformulare.socpoist.sk/sluzby/ziadosti-o-ocr

             

            5. Az érvényben lévő rendeletek alapján az iskolában sem a diákoknak, sem az alkalmazottaknak nem kell szájmaszkot viselniük. Elővigyázatosságból a diákok és alkalmazottak továbbra is önkéntesen letakarhatják a felső légutakat szájmaszkkal vagy reszpirátorral.

             

            6. Iskolánkban a reggeli szűrést (lázmérés, állapotfelmérés) megelőzés céljából az 1. óra megkezdése előtt fogjuk elvégezni. Abban az esetben, ha a gyermeknek bármilyen COVID-19 megbetegedésre utaló tünete van, értesítjük a szülőt, és a gyermeket haza kell vinni.

             

            7. Ha az iskolában megnövekszik a COVID-19 fertőzések száma, az igazgató a fenntartó beleegyezésével az adott osztályt/osztályokat több, mint 5 napra bezárhatja, ill. a regionális közegészségügyi hivatal is dönthet a „járványszünet” elrendeléséről. Ebben az esetben az iskola biztosítja az adott osztályok számára a távoktatást.

             

            8. Az iskolai rendezvényekre, tanfolyamokra, tanulmányi kirándulásokra egyelőre nem vonatkozik semmilyen korlátozás.

             

            Szeretettel várjuk diákjainkat, szüleiket és az iskolabarátokat 2022. szeptember 5-én, az ünnepélyes tanévnyitóra.

            Kellemes időtöltést kívánunk a szünidő utolsó napjaira.

            Tisztelettel:

             az iskola vezetősége

        • Cím

        • Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a T9 országos tesztelés miatt 2024. március 20-án (szerdán) az 5-8. évfolyamos tanulók IGAZGATÓI SZABADNAPOT kapnak.

          A tanítás 2024. március 21-én (csütörtökön) folytatódik.

          Megértésüket köszönjük.